Črni petek v Galeriji Media Nox

Za črni petek smo se na MKC Maribor letos odločili ponuditi kar 30% popust na naše izdelke* v spletni trgovini Media Nox in rezervacije sob v Hostlu Pekarna. Akcija traja od 26. 11. do 1. 12. 2021, izkoristiš pa jo lahko s kodo CRNIPETEK2021.

Črni petek postaja vedno bolj uveljavljen vsakoletni termin za lovlenje ugodnejših cen in posebnih popustov. V letošnjem letu se jim bomo pridružili tudi na MKC Maribor, kjer lahko s kodo CRNIPETEK2021 vse do 1. 12. izkoristite kar 30% popust v e-shopu Galerije Media Nox ali pri rezervaciji sob v Hostlu Pekarna.

V Galeriji Media Nox smo pred kratkim e-shop razširili z umetniškimi deli Maje Pučko, ob njej pa so na voljo še slike, risbe in fotografije Špele Senice, Janje Kosi, Alexa Miteva Leben in Janeza Klenovška. Umetniška dela bo mogoče naročiti s pomočjo poštne dostave, ali pa osebnega prevzema na Židovskem trgu.

Za koriščenje popusta pri rezervaciji sob v Hostlu Pekarna pa v rezervacijski email preprosto dopišite koto CRNIPETEK2021 in naša ekipa vam bo upoštevala popust ob plačilu rezervacije.

*Popust je možno koristiti za vse umetniške izdelke razen za ploščo Stereo Isolation in knjižnjo antologijo Srca v igri

** Različni popusti se med seboj ne seštevajo!