Spletna trgovina Media Nox je odprta!

Z današnjim dnem se uradno odpira spletna trgovina galerije Media Nox, ki ponuja umetniška dela mlajših avtorjev po zelo ugodnih cenah, in je namenjena širjenju prepoznavnosti mladih lokalnih umetnikov.

Otvoritvena ponudba zajema več kot 40 umetniških del treh avtorjev - izbor fotografij Janeza Klenovška (Fotoesence) ter ilustracij Alexa Miteva Lebna (Next Step) in Janje Kosi (Sunday Someday Anyday), v večih različnih formatih in po izredno ugodnih cenah. Izdelki so odtisnjeni na kakovosten 300-gramski papir in vključujejo certifikat o avtorstvu, zaradi česar predstavljajo odlično izbiro za darila ljubiteljem umetnosti. Začetni nabor izdelkov bomo postopoma razširili z novimi umetniki in njihovimi deli. Avtorje predstavljamo tudi v obliki spletne razstave Web Nox, kjer lahko o njih izveste kdo so in kaj ustvarjajo.

Podari umetnino in obdaruj dvakratno - obdarjenca ter ustvarjalca!
 
 
 

Nakup umetniških del v sklopu galerije je trenutno mogoč čez splet na naslovu www.medianox.org/shop (plačilo se izvede s pomočjo plačilnega sistema PayPal, izdelek se dostavi bodisi po pošti ali prevzame osebno v prostorih galerije) ali pa neposredno v sami galeriji (plačilo z gotovino).

Skupaj z umetniki se zahvaljujemo za vašo podporo!

Za dodatna vprašanja, informacije in poizvedbe smo Vam z veseljem na razpolago na elektronskem naslovu sonja.gregorn@mkc.si, telefonski številki (02) 300 29 95 oz. v prostorih galerije v odpiralnem času.