Ekipa galerije Media Nox vam želi čarobne praznike

Za nami je izzivov polno, z nasmehi in uspehi obdarjeno, predvsem pa nepozabno leto 2018. V imenu celotne ekipe galerije Media Nox in MKC Maribor se zahvaljujemo vsem našim partnerjem, podpornikom in obiskovalcem ter želimo prav vsem čarobne praznike in uspešno novo leto.

Zadnji dnevi leta 2018 se počasi iztekajo in z njimi se zaključuje še eno uspešno leto delovanja galerije Media Nox ter javnega zavoda MKC Maribor. Letošnje leto je s seboj prineslo zaključek številnih uspešnih zgodb in pričetek novih, ki jih bomo pisali v prihodnjih letih. Hvaležni smo za vse nove izkušnje, poznanstva in spoznanja, ki smo jih pridobili skozi obsežni nabor dogodkov, projektov in programov, izvedenih v letošnjem letu, ter se veselimo izzivov, ki nas čakajo v prihodnjih mesecih.

Skrb za tako široko zastavljen in raznovrsten nabor vsebin je velika odgovornost, ki se je še predobro zavedamo. Zato že danes tuhtamo in načrtujemo, kaj popraviti, kaj spremeniti in kaj izboljšati, da bodo naše zgodbe v letu 2019 še bolj prodorne, inovativne in predvsem - boljše!

Ob tem pa ne pozabljamo, da ves trud ne bi imel smisla brez ljudi in organizacij, ki z nami pišete to edinstveno zgodbo. Zato se iz srca zahvaljujemo vsem, ki ste nas v letošnjem letu spremljali in pustili svoj pečat. Zgodba MKC Maribor je zgodba vseh nas - vseh, ki se iz dneva v dan trudimo, da bo Maribor lepši, prijaznejši, kulturnejši, aktivnejši ter odprt do vseh in za vse!

Zahvaljujemo se vsem partnerjem, koproducentom, financerjem, pomočnicam in pomočnikom, prostovoljkam in prostovoljcem ter vsem ostalim, ki ste bili del letošnje zgodbe MKC Maribor! In seveda - hvala tudi vam, drage obiskovalke in obiskovalci, podpornice in podporniki, brez katerih ves trud ne bi imel smisla!
— Ekipa galerije Media Nox
 
Oblikovanje: Kornelia Kovačevič Tekst: Petra Kolmančič

Oblikovanje: Kornelia Kovačevič
Tekst: Petra Kolmančič